Nu är vi många som står inför stora utmaningar. För att vis ska klara dem ber vi uppriktigt om ditt stöd. Står du inför egna ekonomiska utmaningar är detta meddelande inte för dig - vi önskar dig allt gott. 

Men om du letar efter en väska och tycker om Våra Produkter så använd gärna vår rabattkod. Om du inte behöver en väska men vill stötta oss, hjälp oss dela denna sida med vänner, familj och kollegor. Det gör hela skillnaden!

Vi har aldrig haft rea men nu gör vi ett undantag. För vänner och vänners vänner delar vi en rabattkod på 20% (gäller ej på Mini Curie eller pre-orders/förbeställningar). 

Kod: LOCALS

Därför ska du välja Bukvy:  

  • Multifunktionella väskor gör att du kan använda en väska vid fler tillfällen.
  • Ett gott-samvete-köp med tanke på både människa och miljö. Läs mer om våra löften till dig som kund här
  • Alla våra items är tillverkade i Spanien och Portugal. I våra studios arbetar alla under goda förhållanden. 
  • Vi har en småskalig produktion, tar hand om och lagar produkter och skulle aldrig slänga en väl fungerande väska. 
  • Du stöttar ett varumärke som är grundat, ägt och lett av kvinnor.
  • Våra läder- och korkskinn har sitt ursprung i Spanien och Portugal där inga farliga gifter används. Djuren har även levt sina liv i dessa länder varpå djurhållning sker under EU's direktiv.
  • Garveriprocessen sker under god kontroll för både människa och miljö.
  • Skulle det i framtiden uppstå problem med en produkt så kommer vi hjälpa dig att ta hand om det.

Så bidrar vi

Vi ser själva över hur vi kan bidra i dessa tider. Vi har inte ekonomiska medel i detta läge, vad vi har är väskor. Därför kommer vi från och med nästa vecka att ge bort en väska per vecka till en person som berörs av denna kris. Kanske arbetar hon inom en utsatt sektor (ex. vården eller hotell) eller behöver uppmuntran i vardagen. Vi börjar nu på söndag (29/3) och ber dig nominera personer i din närhet via Bukvy Instagram. Nu gör vi allt vi kan för att ta hand om varandra.

Vi är tacksamma för varje delning av denna sida - tack för ditt stöd <3