support us Vi småföretagare står just nu inför stora utmaningar. För att klara dem ber vi uppriktigt om ditt stöd. Står du inför egna ekonomiska utmaningar är detta meddelande inte för dig - vi önskar dig allt gott. Men om du just nu behöver en väska och vill göra skillnad, tänk gärna på oss!  

Om du just nu letar efter en väska och vill göra skillnad för någon så tänk gärna på oss! Eller om någon i din närhet behöver en väska, dela gärna denna sida, det är vad som göra hela skillnaden. 

Just nu gör vi ett undantag. För vänner och vänners vänner delar vi en rabattkod på 20%

Kod: Tillsammans

Om du är nyfiken på vad det är som gör oss speciella vill vi gärna dela med oss av det: våra produkter är funktionella och du kan köpa dem med gott samvete: 

  • Våra multifunktionella produkter finns för att du inte ska behöva köpa många produkter utan istället en.
  • Alla våra väskor och accessoarer är tillverkade i Spanien och Portugal och arbetar under goda förhållanden. Läs mer om våra löften till dig som kund här.
  • Våra läder- och korkskinn har sitt ursprung i Spanien och Portugal där inga farliga gifter används. Det betyder att djuren levt i dessa länder och djurhållningen sker under Eus direktiv. Garvningen sker även den under god kontroll för både människa och miljö.
  • Skulle det i framtiden uppstå problem med en produkt så kommer vi hjälpa dig att ta hand om det.
  • Du stöttar ett varumärke som är grundat, ägt och lett av kvinnor.