Vår Inspiration I Bo Bardi 5-i-1 väska

”Du ska alltid leta efter det ideala, anständiga objektet, som också kan definieras i uttrycket ’skönhet'"

Bo Bardi var den första väskan vi gjorde tillsammans. Den är skapad för livet i rörelse, både sett till funktion och tidlös estetik. Vi längtade efter ett enklare sätt att leva med färre saker och bättre val. Väskan tog oss över ett år  att färdigställa och vi har valt att producera den i två varianter: kalvskinn tillsammans med get mocka och Cork Skin. Material som är hållbara, slitstarka och som åldras fint över tid. 

Namnet är inspirerat av arkitekten Lina Bo Bardi, känd för sina modernistiska byggnader i Brasilien. Bo Bardi arbetade inte från ett kontor utan på byggplatsen och hemifrån på kvällen. Långt efter att en byggnad stått färdig kunde hon förbättra den genom anpassning kring de som använde byggnaden och människor som rörde sig kring den. Vi beundrar henne för hennes fokus på rörelse integrerat med liv. Hennes förmåga att kombinera arkitektur med konst, filosofi och psykoanalys är helt enkelt underbar!

 

Den multi-funktionella Bo Bardi väskan förändras enkelt mellan jobb, lunch, träning och middag, resande och med vänner. Genom att kombinera funktion och tidlös design stöttar vi vår kvinna genom hela hennes dag.

Bo Bardi backpack

 

Bo Bardi as a ClutchBo Bardi as Tote bag

Väskan har gömda fickor på ryggen där du säkert kan lägga din mobil, nycklar och mini-plånbok Von Otter. Facken nås även när väskan bärs som ryggsäck och en enkel kedja kan fästas i facken så att dina små värdesaker säkert sitter fast och inte hamnar på fel plats.

Bo Bardi kollektionen

Så använder du Bo Bardi väskan

Vi gillar kommentarer!

Vi ser över kommentarer innan de publiceras