Hälsningar från: Marie Hammarberg

Möt Marie,

Marie Hammarberg x Bukvy

En modeintresserad skolkurator från Karlstad i mitten av Sverige. Marie lever med sin man, deras två barn och två katter i ett radhus med naturen runt hörnet. Marie och Bukvy har varit distansvänner under många år på Instagram och vi är stolta över Maries förträffliga Bukvy-garderob. Under veckan får vi följa henne och hennes Bukvyväskor: Bo Bardi, Mini Curie, Kahlo och Shikibu. 

Marie Hammarberg med Bukvy Curie och Kahlo väskor

Första gången jag mötte Marie var på Instagram i början av Bukvys resa. Jag vet inte om det var Marie som satte in Bo Bardi i ett av hennes kollage (hon är underbar med sina kollage, generöst delar hon med sig av collage på hennes följares förfrågan ex: "vad ska jag ha på mig när jag börjar på mitt nya jobb som X på måndag?")...:

Bukvy i modekollage av Stildoktorn

....eller så var jag som började följa Marie och kommentera på hennes poste. Hur som helst så har det varit underbart att följa henne och hennes engagerade arbete och utveckling med STILKONTOT de senaste åren.

Slow fashion, gul väska, hållbart producerad av kvinnogrundat väskmärke

För några år sedan fick hennes cognacsfärgade Bo Bardi väska följa med till Berlin som enda väska - handbagage, ryggsäck, axelremsväska. Vem behöver mer? 

En resa, fem väskor i en

Maries konto och liv är fyllt av liv – vänner, natur, aktiviteter, familj, träning och välkurerade samarbeten.  Hon bjuder på heart-to-hearts om diverse livsfrågor som dyker upp. Marie är framtidens influencer (kan vi hitta ett nytt namn för influencer? Marie är en friendfluencer!) Hon lever sitt liv med jobb, familj och intressen - det är resan och tankarna som är intressant. Marie ger oss tillgång dessa tankar om livet fullt av jobb, vardagsmat, relationer och stämningar. 

Marie Hammarberg och hennes plånboksväska i ekologiskt läder

Tack för allt Marie! 

Maries gästvecka på Bukvy Stories (Alla foton är tagna av Marie Hammarberg):

 

Bukvy bag besties x Marie Hammarberg

Vi gillar kommentarer!

Vi ser över kommentarer innan de publiceras