2020: Juni

Det har varit en alldeles underbar månad med sol, bad och jobb i framåtanda. Vi planerar vår kommande crowdfundingkampanj och ser fram emot en sommar med i alla fall ett par veckors semester. 

Målet med kampanjen är att sätta samman det perfekta väsk- och accessoarkittet samtidigt som vi inte kan göra för mycket nytt. Nytt är lika med större risker och förseningar och det måste vi naturligtvis in i det sista undvika.  

Bukvy kampanj

Här kommer lite bilder från crowdfundingkampanjen som lanseras 17 augusti. 

     Elena + Bo Bardi i svart kork      Joanna med Shikibu i svart läder

 

Joanna Bark och Elena Ekström, grundare av Bukvy

Vår inspiration har vi hittat i bl.a. Monika Zetterlunds tidlöshet, integritet och värdighet. Vi har en tanke om en querky historia med inslag av stad, hav och magi. 

Kom ihåg att stötta era lokala märken och butiker detta år. Vi läste siffror som visade att Amazon ökar växer otroligt under Covid samtidigt som småföretagare försvinner i rasande takt. När det här är över vill vi ha kvar våra närliggande restauranger och lokala butiker. Genom att göra medvetna val kan vi göra skillnad och komma tillbaka till en värld som i alla fall påminner om den vi hade innan Covid tog över vår tillvaro <3   

 

 

Ta hand om varandra, 

Era,
Elena & Joanna <3 

Vi gillar kommentarer!

Vi ser över kommentarer innan de publiceras