Lädervård: ta hand om de saker du älskar

Tiden springer och att det är svårt att komma ihåg att ta hand om sin läder-/mocka-/korkväska. Därför kommer jag från och med nu göra mitt bästa för att påminna er om att ge er väska lite extra kärlek, så gör vi det tillsammans!
.....
Så, avsätt några minuter och plocka fram läderutrustningen. Nu kör vi!
Du behöver: en mikrofiberduk, läder creme och skydd-spray. Vi själva brukar använda Springyards olika serier men testa dig fram till produkter du tycker passar dig bäst. Ett tips är att testa sprayen direkt så att "pipen" inte är dålig. Det kan vara individuellt hur man vill ta hand om sin väska, jag vill t.ex. inte att min väska ska glänsa för mycket och då använder jag en speciell creme som Moris på Mr. Minit har rekommenderat mig. 
  1. Börja med att putsa upp lädret på din väska med en lätt fuktad trasa så att den är helt ren och fin. 
  2. Ta fram mockaborste och borsta försiktigt mockan åt olika håll för att väcka den till liv. Det gör att sprayen fäster djupare och skyddar bättre och under längre tid, 
  3. Nu sprayar vi med skyddspray! 
  4. Låt väskan hänga i sitt största läge på en galge över natten. Ta-da! Klart. 
......
Skulle det vara så att din väska skadats och du behöver mer hjälp eller behöver laga väskan har vi två partners, en i Stockholm och en i Borås. 
Stockholm: Moris på Mr Minit
Mr Minit hittar du på T-Centralen, på Åhlens bottenplan utanför Hemköp.
Moris tar hand om våra reklamationer kan våra produkter utan och innan, han har även våra metalldetaljer och färger i lager vilket både leder till perfektion och snabbar på processen.
Morris Mr Minit
Borås: Hojs Skomakeri
Åsbogatan 3 i Borås. 
I Borås passade vi på att bekanta oss med Jörgen på Hojs Skomakeri. Vi fick ett otroligt gott intryck Jörgen och hans kunskap och rekommenderar honom varmt. Jörgen har fått en introduktion till våra produkter och hör av sig till oss om det är någonting oklart med produkten. 
Bukvy läderskötsel
 
All kärlek till er,
Elena 
Läderskötsel för den ovana

Vi gillar kommentarer!

Vi ser över kommentarer innan de publiceras