2020: Augusti

Månaden inleddes med semester på Gotland. Vänner, barn och familj. Titta lilla Edda när hon bär mitt handbagage ala Midi Curie! Under semestern är det vi själva som hanterar kundtjänsten och varje år är det både en välsignelse och förbannelse att många platser på Gotland saknar nät. Otroligt ju?! Men väldigt härligt att sådana platser fortfarande finns.

Gotland augusti 2020

 

Andra augustiveckan var vi tillbaka på kontoret: en vecka kvar till kampanj-lansering och en film att klippa! Eftersom det fortfarande var världens finaste sommar bestämde vi att varje dag måste innehålla minst ett bad. Kontoret (Elenas nya lägenhet) ligger perfekt alldeles nära en brygga på Södermalm. 

Vi gör allt själva, spelar in ljud, Joanna har lärt sig att klippa och lägga på ljud och musik. Musiken i filmen är vår vän Dan som spelar piano i sin stuga i Värmland. Det känns väldigt fint att känna att det är ett hantverk vi själva och vår krets står för, även om det samtidigt gör att vi hittar många fel i filmen :) 

Här är de kit vi satt samman:

Bukvy Curie 3-i-1 väska

Bukvy Bo Bardi 5-i-1 väska

Bukvy smart Kit: Maathai

 

SE KAMPANJEN HÄR

 

Tänk hur underbart att några enkla skisser på ett papper kan leda till riktiga saker. Vi nådde målet redan den första dagen och är otroligt tacksamma över ert stöd och ert förtroende. Det här är det absolut bästa vi vet!

All kärlek till er,

Elena & Joanna <3

 

Vi gillar kommentarer!

Vi ser över kommentarer innan de publiceras